Studie-uitstap 7 bBC

Plaats van het gebeuren:

OC De Merkelborre in St. Pietersleeuw.

Organisatie:

Alimento (voorheen IPV) i.s.m. Richemont Kompetenzzentrum.

Onderwerp:

Demonstratie van kleine banketbakkerijproducten.

Demonstrateurs:

Yves Braichet en Evelyn Scheidegger.

1 2 3

Enkele reacties van de leerlingen:

‘Vandaag was het superleuk op de demonstratie voor leerlingen bakkerij.

We hebben veel gezien en bijgeleerd.’

‘Deze demo was zeer leerrijk, alles wat werd uitgevoerd werd ook goed uitgelegd met de nodige info. De uitleg waarom sommige grondstoffen werden gebruikt was zeer zorgvuldig en nuttig. De kwaliteit van de film ging misschien nog duidelijker geweest zijn mocht er meer van boven uit gefilmd worden.’

‘De demo vond ik geslaagd. Het was magnifiek hoe al die verschillende taartjes konden gemaakt worden. Ook het verhaal van hoe sommige taartjes niet konden gemaakt worden omdat het gerief niet door de douane raakte vond ik leuk. Bedankt voor deze fantastische uitstap.’

'Ik vond het een zeer interessante demo, heb veel bijgeleerd, alles hen ik genoteerd in het bijgeleverde boekje.De nieuwe afwerkingsmethoden zal ik zeker eens uitproberen op mijn werk. Bedankt voor de leuke en leerrijke ervaring.’

‘Ik vond het een zeer leerrijke ervaring. Alles verliep naar wens vandaag. Iedereen was tijdig aanwezig deze morgen en ook de gesprekken in de auto waren leuk. De demonstratie was zeer interessant, we hebben veel bijgeleerd, waarvoor dank.
Alles werd geprojecteerd op een groot scherm waardoor we het geheel goed konden volgen. Het eten ’s middags was ook in orde en goed georganiseerd. Wel duurde de demonstratie lang genoeg, misschien de volgende keer combineren met een bedrijfsbezoek?'

'Eigenlijk weinig aan op te merken, bedankt voor deze uitstap. We zullen er later wel dingen uithalen die we kunnen gebruiken.’

De resultaten:

11 10 9 8 7 6 5 4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *