Uitstap psychiatrie Pittem met 5 & 6STW

Op 25 november gingen we met ons klasje(5+6STW) naar Pittem om er uitleg te krijgen over de jeugdkliniek van het psychiatrisch Centrum. We besloten om met de auto te gaan. Eénmaal we aankwamen zagen we een groot gebouw voor ons, we gingen direct naar binnen.

We waren met een kleine groep. We kregen uitleg van een verpleegster en een opvoedster over wat ze doen, wie er terecht komt en de werking van jeugdkliniek zelf. Naast de uitleg deden we een spelletje waarbij we schilderijen moesten doorgeven terwijl we muziek hoorden. Wanneer de muziek stopte, werd alles op de schilderijen uitgelegd. Dit was telkens een facet van de jeugdkliniek. Nadien konden we vragen stellen.

Het was een zeer leerrijke uitstap, we hebben heel wat bijgeleerd. Het was zeker ook een onvergetelijke uitstap. Deze uitstap zal ons zeker bijblijven!

Tamila 6t STW

a

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *