Infomoment maatschappelijke veiligheid

Interesse in onze opleidingen #MaatschappelijkeVeiligheid? Graag nodigen wij u uit voor het 1ste #infomoment op woensdag 15 februari 2017.

Organisatie infomoment: mogelijkheid tot vraagstelling m.b.t. de inhoud, het lesprogramma en de organisatie van de opleidingen maatschappelijke veiligheid, inzage in cursussen en intakegesprekken in het kader van de inschrijving.

Het infomoment vindt plaats op de campus Groenestraat (Groenestraat 170, 8800 Roeselare).

Indien u op dit infomoment zal aanwezig zijn, gelieve dit te melden via: secretariaat.groenestraat@mskaroeselare.be of 051/272770. Om de organisatie vlot te laten te verlopen vragen wij uw aanwezigheid te bevestigen ten laatste 13 februari 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *