Talentendag Campus Groenestraat

Op 19 december was er een talentendag op de Campus Groenestraat.  De leerlingen van het BSO kregen tijdens een workshop burgerzin meer informatie over kansarmoede en de werking van vzw 't Hope (Het goede doel dat door MSKA For Life gesteund werd).  Daarnaast mocht elke leerling nog twee workshops kiezen.  Er was een ruim aanbod aan activiteiten : gitaar, imker, bmx, parcours, skate/step, knutselen, grafitti, capoeira, djembe, fotoshoot, beatbox, breakdance, salsa, manillen, gaming, decoratief schilderen, crossfit .... voor elk wat wils, dus.

Aansluitend was er een spectaculaire slotshow van Get Insane. We zagen bmx'en op plaatsen waar we ze niet verwachtten, sprongen die ons hart deden stilstaan, moves waar we allemaal jaloers op werden en we werden getrakteerd op een staaltje beatbox van Belgium's Got Talentdeelnemer Kjen.

Hieronder ziet u een filmpje en enkele sfeerbeelden van onze talentendag:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *