MSKA ROESELARE wint eerste ronde BAKSTRIJD!

In het eerste luik van de Bakstrijd verslaat de Philu-taart van het MSKA Roeselare de Caramel-brioche van Syntra West. Bakkerij J. Desmet-Vanmullem uit Koekelare wist de meeste klanten te overtuigen om een stem uit te brengen.

De proevers bleken zoetekauwen en gaven beide strijders een hoge score: de Caramel behaalde een gemiddelde score van 7.75, de Philu rondt af op 9.08. Daarmee wint het MSKA Roeselare het eerste luik in de Bakstrijd.

De eerste winnaars zijn gekend, maar de strijd is nog niet gestreden. Vier producten staan te popelen in de coulissen. Twee nieuwe bakkerijproducten om duimen en vingers bij af te likken, stapten in september de strijdarena binnen. MSKA Roeselare pakt uit met Manzana, een zuurdesembrood met gin en appel. Rivaal Ter Groene Poorte gooit een krokante brioche in de strijd, een zacht luxeproduct met hoeveboter en Soeur’Ise bier.
Proef deze nieuwe producten tussen september en eindejaar bij een deelnemende bakker in uw buurt en beslis mee welke bakker en welk product het tweede luik van de bakstrijd wint. Elke proever maakt trouwens kans op waardebonnen en geschenkmanden vol lekkere streekproducten.
Provincie West-Vlaanderen Stad Roeselare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *