Gewijzigd programma infomomenten MSKA (nav corona maatregelen)

  • 9 juni 2020
Gewijzigde programma's infoavond/opendeurdag

Update!

Lange tijd bleven wij in het ongewisse over wat kon of niet kon inzake voorstelling, rondleiding, infomoment of inschrijving op school.  Een traditioneel infomoment/dynamische opendeurdag zoals het andere jaren doorging, mag niet door de overheid. 

Wij nodigen jullie uit enkele alternatieven te bekijken om onze school te leren kennen:

Alternatief 1 - Persoonlijke rondleiding:

Wie dit wenst, kan een persoonlijke rondleiding krijgen op school. Wij openen onze deuren terug vanaf 17 augustus (van 6 juli-16 augustus zijn wij in vakantie) telkens van 8u30-16u30.
Bijzondere inschrijvingsmomenten:

  • Op donderdag 27 augustus organiseren wij een bijkomend inschrijvingsmoment: 8u30-20u30
  • Op zaterdag 29 augustus organiseren wij een bijkomend inschrijvingsmoment: 8u30-12u30

Kom langs of maak met een simpel telefoontje of mailtje een afspraak voor een rondleiding (onder voorbehoud van COVID19 maatregelen). Mogen we vragen om met maximum 3 personen naar de rondleiding te komen en de geldende veiligheidsmaatregelen goed op te volgen (mondmasker dragen + sociale afstand van 1,5 meter respecteren).

 

Alternatief 2 - Virtuele opendeurdag

Neem zeker ook een kijkje op onze virtuele opendeurdag.  U vindt er een schat aan informatie over de school en met foto- en filmmateriaal laten we u proeven van de schoolsfeer.

https://sites.google.com/view/virtuele-opendeurdag/home?authuser=0

 

Ben je overtuigd van je keuze voor MSKA? 

- Voor een inschrijving op school: maak een afspraak met de school: campus Tant (051/226239) of campus Groenestraat (051/272770).
- Het is ook mogelijk definitief digitaal in te schrijven via volgende portaalsite: https://sites.google.com/view/digitale-inschrijvingen . Wij nemen in de komende tijd contact op om uw inschrijving te overlopen en/of aan te vullen indien nodig.