Modernisering secundair onderwijs

'Full option' project MSKA Roeselare

MSKA Roeselare biedt veel meer dan onderwijs. We houden rekening met elk talent van elke leerling. Wij zorgen voor kwaliteitsvol onderwijs in een omgeving waarin leerlingen zich thuis mogen voelen. Het welbevinden van onze leerlingen is voor ons dan ook een prioriteit.

Vanzelfsprekend leiden wij onze leerlingen op tot actieve medewerkers op de arbeidsvloer of tot studenten die klaar zijn om hogere studies aan te vatten. De open blik op de wereld en het sociaal engagement die ze op onze school meekrijgen vormen een meerwaarde in hun toekomstige leven.

Wij dagen onze leerlingen uit om elk op hun niveau hun grenzen te verleggen. We motiveren hen om beter te leren, beter te werken, beter te ontwikkelen. Zo creëren wij succeservaringen waardoor de motivatie nog groter wordt.

De slogan “Een gezonde geest in een gezond lichaam” nemen wij ter harte. We bieden onze leerlingen de kans om te bewegen en te sporten. De optionele uren voetbal, wielrennen, dans en talentontwikkeling zijn daarvan een bewijs.