Bakkerij

De afdeling brood- en banketbakkerij bevindt zich op de campus Groenestraat (Groenestraat 170 - 8800 Roeselare). We leggen de nadruk op vakmanschap, creativiteit en een grondige kennis van het bedrijfsorganisatorisch aspect van het vak.

WORD JIJ DE BESTE BAKKER VAN WEST-VLAANDEREN? 

Bakker is een creatief beroep met veel afwisseling. Met de huidige apparatuur en technieken is het beroep nog aantrekkelijker en ook minder zwaar geworden. Bo- vendien ben je na je opleiding zeker van werk, want bakker is een knelpuntberoep. Of je nu aan de slag gaat als werknemer of je eigen zaak start, een ding is zeker: de vraag naar ambachtelijke bakkers met de nodige beroepsbekwaamheid zal er altijd zijn.

MSKA ROESELARE BIEDT JE EEN HYPERMODERNE BAKKERSOPLEIDING

Wie wil kan al op 12-jarige leeftijd bewust kiezen voor een toekomst als bakker. MSKA Roeselare biedt een sterke bakkersopleiding, uniek in de regio en met de nieuwste toestellen en technieken.
Kom eens langs en maak kennis met onze hypermoderne brood- en banketbakkerijafdeling.

De folder en lessentabel zijn terug te vinden via volgende link: pdf bestandbakkerij 2020-2021 (1.48 MB)

min4
“Deze stiel is niet altijd even gemakkelijk, maar de voldoening van de klanten maakt ontzettend veel goed. Als er iemand zegt dat het echt gesmaakt heeft, doet dat deugd. Die waardering geeft je een boost. En ik hou van het contact met mensen. Ik weet voor wie ik al dat lekkers klaarmaak.”
Bakker en lesgever Luc

 

Twijfel niet , contacteer ons. Je kunt de werkplaatsen altijd bezoeken na afspraak.

Bakkerij 2
Bakkerij leerlingen
Bakkerij