Eerste graad A-stroom

A-stroom

Voor wie is deze opleiding ?

Wil je eerst wat proeven van een paar vakken naar keuze, vooraleer er in de tweede graad volledig voor te gaan? Of ben je al gebeten door een bepaalde richting en benut je de extra vakken om je 100% te verdiepen in je favoriete interesse. Dan kies je voor een plusrichting. Aan jou de keuze! Dankzij het ruime aanbod en flexibele organisatie kan jij in MSKA Roeselare studeren volgens je talenten en wensen. Wat je graag doet, doe je beter!

 

1A

Wat houdt deze opleiding in ?

MSKA Roeselare laat je zelf kiezen welke vakken je toevoegt aan je lesweek. Natuurlijk, de basis - een kwaliteitsvol lessenpakket van 28 lesuren - ligt vast. Maar de extra vakken die je er aan toevoegt, is aan jou.

lessentabel 1A full option 1A

 

Welke vakken zitten in ons ‘Full Option Menu’?

basisopties 1A

Folder 1A 2020-2021: pdf bestandFolder 1A 2020 2021 (2.11 MB)

 

2de leerjaar A

Brede verkenning

De leerlingen hebben in de eerste plaats voordeel bij de invulling van een basisoptie wanneer ze daardoor een goed geïnformeerde studiekeuze kunnen maken, op basis van observatie en zelfexploratie en op basis van hun capaciteiten, talenten en interesses. Daarom gaat het GO! uit van de visie de gekozen basisoptie zo breed mogelijk te verkennen. Ook in 2A kan het basispakket vakken aangevuld worden met een keuzevak volgens talent.

Kom op deze pagina meer te weten over de verschillende basisopties in 2A: 2de jaar A-stroom

Folder 2A 2020-2021: pdf bestandfolder 2A 2020 2021 (1.24 MB)